Pasman Automobielen

Uw klassieke Citroën in goede handen!

Openingstijden

ma t/m vr : 09:00 - 17:00
Zaterdag  : 10:00 - 15:00
Zondag's gesloten

De koffie staat klaar!

Pasman Automobielen
is officieel erkend
reparateur voor:

klassiektotaallogo

Pasman Citroëns, ook wel bekend als Pasman Voitures is een onderneming van Iwan Pasman, hij is reeds sinds halverwege de tachtiger jaren al druk in de weer met alles dat met Citroën te maken heeft en sleutelde hobbymatig aan diverse auto's waar hij geheel autodidactisch veel ervaring opdeed met de techniek.

 

Na Iwan's diensttijd startte Iwan een goedlopende banketbakkerij in Hardenberg, waar hij al gauw bekend stond als de "Franse bakker", veelal gingen de gesprekken niet over brood, maar over Citroën, zijn grote passie.
Zelfs in de bakkerij stond een 2CV! en kruipt uiteindelijk het bloed waar het niet gaan kan, en heeft Iwan in 2003 zijn banketbakkerij verkocht en startte in een loods zijn eigen garagebedrijf, gespecialiseerd in klassieke Citroëns.


Oude locatie in GramsbergenDit was dermate succesvol dat Iwan in 2005 moest uitwijken naar een modernere en ruimere locatie aan de Coevorderweg in Gramsbergen. De nieuwe locatie bood meer mogelijkheden en dat was het moment dat Iwan's broer Niels zich met zijn specialisme in las- en plaatwerken bij Iwan voegde en zijn bedrijf startte en de broers samenwerken onder de noemer "Pasman Automobielen".

 

De groei was echter niet te stoppen, waarna Iwan en Niels genoodzaakt waren het bedrijf te verdelen in een verkoop- en een onderhoudslocatie. Niels hield de locatie in Gramsbergen aan, en Iwan verhuisde met de verkoop naar Hardenberg. Na een jaar bleek echter de ruimte achter het pand van Iwan vrij te komen, waardoor Niels de gelegenheid had om ook zijn deel van Pasman Citroëns te verleggen naar Hardenberg. Aan de voorzijde van het bedrijfsgebouw aan de Gramsbergerweg 66 te Hardenberg vindt u nu de verkoop, waar Iwan u van harte verwelkomt, en aan de achterzijde van het pad vindt u Niels, waar u terecht kunt voor al het onderhoud aan uw auto.

De bundeling van de kennis die Iwan en Niels hebben met betrekking tot klassieke Citroëns heeft geleid tot een unieke samenwerking tussen de 2 bedrijven van de broers, waardoor u gewaarborgd bent van een uitstekende service en advies.

 

 

Pasman Automobielen | Rheezerend 26a | 7701BE Dedemsvaart | 06 - 442 68 453
KVK 05054759  | BTW NL11139050838B01 | IBAN NL11 ABNA0 404 753 329